hjärtat på gärdet

Välkommen in i en atmosfär av känslosam värme med charmig "high-end - New York - skyskrapa-stil" där närheten till vimmel & storstadsliv gjort intryck på interiör och design. Känn dig som en erfaren stadsinvånare i en metropol, men du glömmer inte naturens grönska runt hörnet, det som kanske mest berömmer Gärdets unikhet, delen av stan som inte blivit "stressig". Här finner du ro med en omtänksamt god måltid eller kanske upplyft med tuff öl i en snygg bar, likväl omringas du och dina vänner av lyxig & vacker mysighet.

Med hela mitt hjärta är du och dina vänner välkomna att träffa mig och det jag tycker mest om, genom det mitt hjärta bultar för, restaurang LADAN.

Kaveh Talebian,

Ägare & grundare sedan 2010

Furusundsgatan 20
115 37 Stockholm

T. 08-661 66 67

info@ladanbistro.se


Vad säger pressen om oss?

Här kommer ett urklipp vad som senast skrivits om LADAN från tidningen Krogtugg & hotellsnack NR 2 2020:

"I början av året beslutade han sig för att investera i sin restaurang och samtidigt ta tillbaka det nygamla namnet Ladan. Och från de gäster som redan hunnit besöka Ladan under de två dagar de haft öppet sedan renoveringen har responsen bara varit positiv.

- Jag ville ha ett annat namn och dessutom har det här stället hetat Ladan tidigare. Folket i området är bekanta med det namnet och känner sig mycket mer hemma när det heter Ladan, så i samband med renoveringen passade vi på att ansöka om namnbyte." 

Läs gärna mer på krogdirekt.com som medlem.

HYR Event

Vi hyr ut, anordnar och abonnerar hela eller delar av restaurangen för många typer av ändamål. Kalas, företagsfest, möten, det  mesta går att ordna. Sänd oss din förfrågan redan idag.

© Copyright 2010-2020 Restaurang Gärdet AB